DinoLite digitale producten - algemeen
De Dino-Lite Digitale Microscopen hebben een hele nieuwe categorie producten gecreëerd in de electronische industrie. Met meer dan 80 verschillende modellen kan de Dino-Lite worden gebruikt in een wijd spectrum van applicaties, de traditionele microscoop ver achter zich latend.

De Dino-Lite is een compacte digitale microscoop die, vergeleken met de traditionele microscoop, veel nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. De dino-Lite kan worden aangesloten op een computer en maakt het mogelijk video, foto's of time-lapse-fotografie vast te leggen. De Dino-Lite is verkrijgbaar in verschillende versies, elk ontworpen voor een specifiek doel en gebruik. Afhangend van de versie gaat de vergroting van ~10 tot 200 tot 500x. LED-lichten zijn ingebouwd in de kleuren wit, gepolariseerd, ultraviolet, infraroodof een combinatie hiervan. De meeste versies hebben opties om te kalibreren en om te meten. De behuizing is een legering van composiet of aluminium.

Een paar voorbeelden van de vele mogelijke applicaties:

Industriële inspectie: kwaliteitscontrole, productie, reparatie
Medisch & Life sciences : examineren en analyseren van oog, oor, huid etc.
Jusitie: politie/recherche, conferencie, detectie van namaakproducten
Afdruk en textiel: kwaliteitscontrole, metingen
Onderwijs: wetenschaps- of scheikundelaboratorium, presentaties, training, studie van planten en insecten
Cultureel erfgoed: onderzoek en restauratie aan papier, schilderijen, antieken/oblecten.
en meer.

En tot slot de DinoEye, de CMOS microscoop camera's (eye-piece), deze kan men plaatsen in de ruimte van het oculair, op de C-mont of op het oculair.

Direct naar de webshop met digitale microscopen, microscoopcamera's en scanners.

Voor een gebruikersoverzicht klik hier!

Voor een introductiefilm klik hier!