Scandock smartphone scanner
SCANDOCK: DE NIEUWE MANIER VAN SCANNEN
Maak kennis met Scandock, de beste manier om te scannen zonder pc. Scandock maakt van uw smartphone een professionele scanner.
Gewoon de telefoon in het dock en de lampen gaan automatisch aan. Open de gratis app om de scan vast te leggen en gereed is uw scan. Scandock zorgt voor hoge resolutie kleurenscans die nagenoeg identiek zijn aan het origineel.

UW SMARTPHONE IS DE BESTE SCANNER:
Waar je ook bent, uw scans hebt u altijd bij u. U kunt e-mailen, een PDF, uploaden, of Air Printen direct vanaf de telefoon. Met Scandock bent u in het bezit van de beste scanner, uw eigen telefoon.

HET VERSCHIL:
De grote vraag is natuurlijk, wat is hier anders aan dan het nemen van een foto met bestaande apps? Het nemen van een foto en met behulp van enkele bestaande apps creëert lage kwaliteit en een amateuristische output. Het is aanvaardbaar voor minimaal gebruik, maar het zal in de verste verte niet kunnen wedijveren met de kwaliteit van de flatbed scanners.
Scandock is het beste van beide werelden. Het gemak van een smartphone, en een niveau van kwaliteit wat wordt geëist door bedrijven en professionals.

IQ VAN DE AFBEELDING:
De Scandock's speciale kleur-pad, het IQ van de afbeelding, biedt informatie van het kleurprofiel welke aanwezig is in elke scan. De Scandock app gebruikt deze informatie om het beeld automatisch te corrigeren naar de manier waarop het document is gemaakt en bedoeld. Het is een van de gepatenteerde innovaties in Scandock.

LICHT:
Het systeem wordt verlicht door een dubbele verlichting arm. Deze is zorgvuldig ontworpen en gebouwd om gelijkmatige lichtverdeling te garanderen zonder glans, zelfs op glanzende materialen.

ECHTE KLEUREN:
De scan zal nagenoeg niet te onderscheiden zijn van het origineel. Dat is wat wij noemen "True Color". Onze speciale siliconen "vlakke mat" houdt uw document stevig op zijn plaats zonder lijm. Dit zorgt voor optimale beelden zonder zichtbare hinder van eerder gevouwen of gekrulde documenten.

Zie deze link voor meer informatie