-Dino-Lite ESD (elektrostatisch) veilige modellen en statieven
Dino-Lite biedt een volledige serie tegen elektrostatische ontladingen (ESD) beveiligde digitale microscopen en accessoires, specifiek ontworpen voor de behoeften van de elektronica industrie.

De robuuste aluminium behuizing van de ESD-veilige microscoopmodellen produceert geen significante statische elektriciteit. De speciale ESD-veilige standaarden zijn afgewerkt met een speciaal samengestelde ESD-veilige coating, ontwikkeld voor omgevingen met gevoelige elektronica. Dit maakt de Dino-Lite een veilig en essentieel gereedschap voor eenieder in de elektronicaindustrie, voor inspectie, kwaliteitscontrole, herbewerking/reparatie, of precisiemontagetaken.

Toepassingen:
Soldeerinspectie
Onderdeleninspectie
Foutenanalyse
Kwaliteitscontrole
Detectie van namaakonderdelen
BGA-montage-inspectie

Eigenschappen:

Alle Dino-Lite USB-modellen worden geleverd met een professioneel, meertalig softwarepakket, voor Windows en MacOS. Met deze software kunnen afbeeldingen en video's worden gemaakt, of live worden gedeeld via het internet, wat het eenvoudig maakt om samen te werken met collega's, klanten, of leveranciers over de hele wereld. De geïntegreerde meetfunctie met kalibratieoptie zorgt voor nauwkeurige metingen (lijn, cirkel, hoeken, veelhoeken, etc.)

De geïntegreerde, volledig instelbare polarisator vermindert reflectie van de LEDs die kan optreden, wat kraakheldere beelden van hoge kwaliteit oplevert.

Verschillende modellen bieden een grote werkafstand, wat werken onder de microscoop mogelijk maakt. Met de Micro-Touch opnamefunctie kunnen eenvoudig foto's worden gemaakt, door simpelweg de sensor op de microscoop aan te raken.

Voor situaties waarin geen beelden hoeven worden vastgelegd, maar realtime beelden belangrijk zijn, zijn de Dino-Lite VGA-modellen met D-Sub-connector de juiste keuze. Deze bieden een zeer hoge framerate (tot 60 fps) en kraakheldere beelden.