Hoe werkt het bestellen
U gaat naar de beginpagina van de Digiformat webshop. Selecteer de door u gewenste rubriek. In deze rubriek maakt u een keuze uit één van de producten.

Nadat u het betreffende product heeft geselecteerd, kunt u op 'meer info' klikken voor uitgebreide informatie over het product. Wilt u dit product bestellen, klik dan op 'voeg toe'. U komt hiermee op pagina 'Kassa' en u ziet hier het product van uw keuze in het winkelmandje met daarbij vermeld het totaalbedrag van uw bestelling.
Wilt u meerdere stuks van het zelfde product of andere producten bestellen, dan klikt u op ga door met bestellen'. Deze handeling herhaalt u tot u op het gewenste aantal bent.

Zodra u alles in uw mandje heeft geplaatst, vult u onder Kassa uw noodzakelijke gegevens in en klikt u op 'bestel'. Hierna komt u op de iDEAL pagina. Klik op het logo van IDEAL en vul hier uw bankgegevens in, waarna de betaling automatisch plaatsvindt nadat u akkoord heeft gegeven. Aansluitend ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling.