Depulvera automatisch

De Digiformat Depulvera boekenreinigingsmachine is de enige automatische oplossing voor het verwijderen van neergedwarreld stof op boeken in bibliotheken, archieven en in magazijnen van boekhandels. Stof kan schadelijke elementen bevatten voor zowel de klimaatbeheersingsapparatuur als de boeken zelf en kan dus hun houdbaarheid in gevaar te brengen.

DEPULVERA werd ontwikkeld en gemaakt door degenen, die jarenlang specifieke ervaring hebben opgedaan in de sector van Italiaanse archieven en bibliotheken.

Deze apparatuur is in feite specifiek vervaardigd en gepatenteerd voor de verwijdering van stof op boeken. Hierdoor wordt het handmatig verwijderen van stof, dat hoge arbeidskosten met zich meebrengt, vermeden en de boeken hoeven ook niet naar elders te worden verplaatst om op de juiste wijze te worden behandeld. DEPULVERA kan eenvoudig worden verplaatst, zelfs door de smalle passages in de magazijnen en archieven van bibliotheek en boekhandel.

Depulvera werkt geruisloos en veilig en wordt geproduceerd met hoogwaardige materialen en onderdelen waarmee een perfect resultaat, tijdbesparing en minimaal onderhoud wordt gegarandeerd.

Technische data:
-Afstoffen van boekomslagen exclusief rugzijde met speciale natuurlijke borstels die geen stof vasthouden.
- Stofafzuiging en stofverzameling met externe stofzuiger + Hepa 4 luchtfilter
- Automatisch positionering van de borstels gereguleerd door de afmetingen van het boek.
-Max boekafmetingen 140 x 300 x 400 mm. (Br x L x H)
-Afmetingen machine 750 x 1150 x 1200 mm. (Br x L x H)
-Werksnelheid bedraagt 12 boeken / min.
-Gewicht 170 kg
-Stroomvoorziening 220/230V-50-60Hz
-Aluminium frame afgedekt met plexiglas panelen.
-Wielen rubber 2 vast en 2 stuur
-CE gecertificeerd
-Fabrieksgarantie 1 jaar.

Voor meer informatie omtrent levertijd en installatiemogelijkheden van het model Depulvera kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen met onze sales afdeling via +31 (0) 612 424 911 of mail naar sales@digiformat.nl en vraag naar de mogelijkheden.