Nebula automatische desinfectering

Onze nieuwe machine Nebula is exclusief gemaakt voor desinfectie.

Het is een uitstekende automatische oplossing voor papiermaterialen zoals boeken, mappen, registers etc. Nebula kan arbeid in een schadelijke perfect vervangen.

Er zijn geen risico's meer door het inademen van organismen tijdens de reiniging. De resultaten van het desinfectieproces in de machine zijn hetzelfde als de resultaten van handmatige reiniging voor elk geplaatst item.

Het desinfecteren in onze Nebula-machine bestrijkt een breed scala aan micro-organismen, bacteriën, schimmels en sommige soorten virussen.


De ontsmettingskamer van de Nebula-machine bestaat uit twee afzonderlijke delen. Elk van hen is op wielen gemonteerd, zodat men de machine in twee delen kan verdelen in geval van transport door een nauwe ruimte, zoals een gang, deuropening of een lift. Het proces van delen en verbinden gaat heel eenvoudig en snel.

In de vernevelingskamer ondergaat een boek een QAC-behandeling en vervolgens wordt het in de volgende kamer gedroogd.

Nebula is de automatische machine voor het desinfecteren van papiermateriaal zoals boeken, kranten, tijdschriften, folders. Het werkingsprincipe is het chronisch stoppen van bacteriën, schimmels en virussen door de biocide werking van QAC (Quaternaire ammoniumverbindingen).

Documenten gaan door een vernevelingskamer waar de desinfecterende oplossing wordt aangebracht in alle uitwendige delen, om daarna af te werken in de droogkamer voor een snelle en nauwkeurige droging.

Nebula is gemakkelijk te gebruiken en veilig voor elke operator.

In feite hebben we een gefilterd veilig vacuüm in de vernevelkamer en een nauwkeurige luchtstroom in de droogkamer.

 

Afmetingen totale machine:

750 x 1530 x 1230 mm. (Br x L x H)

 

Afmetingen van alleen de desinfecteringskamer:

800 x 750 x 1230 mm. (Br x L x H)

 

Afmetingen van alleen de droogkamer: 

670 x 750 x 1230 mm. (Br x L x H)

 

Max. afmetingen van het te behandelen boek of document: 

600 x 440 x 180 mm. (Br x L x H)